Някои основни правила за Великденската почивка:

easter_bunny1. Задължително, предварително закупувате ваучер от сайтовете за групово пазаруване в някой хотел, който има в името си СПА, Уелнес или поне Ризорт!

2. След като боядисате яйцата с последно поколение боя за яйца, украсявате ги с изкуствена трева, аранжирате с 2-3 плюшени заека и поствате във Фейсбук. Ако не намерите зайци, рискувате да не получите достатъчно харесвания!

3. В първия почивен ден се тагвате, че напускате града и че пътувате към въпросния СПА или Уелнес хотел.

4. Щом пристигнете, задължително правите 2-3 снимки на изгледа от стаята и поствате във Фейса. Ако поради промоционалната оферта, стаята ви гледа към задния двор, излезте навън, снимайте и поствайте. Тук е препоръчително да използвате опцията за чувство във Фейсбук, а статусите трябва да бъдат основно: Feeling: awesome или поне wonderful.

5. През деня ще трябва да посетите джакузито на СПА или Уелнес хотела и да си направите селфи. Ако няма джакузи и сауната върши работа. Селфито трябва да се постне във Фейсбук и Инстаграм. Отново може да има допълнение Feeling relaxed!

6. В навечерието на Великден непременно трябва да се тагнете в някоя черква или поне параклис. Ако няма наблизо, сваляте снимка на някоя икона и в полунощ я поствате с традиционния поздрав Христос Воскресе и пожелания за мир и любов по света.

7. На следващия ден, ако не разполагате със собствено агне, ще трябва да намерите най-близкото чеверме и да снимате клетото трупче. Излишно е да споменаваме, че отново трябва да постнете тази снимка, като тържествено обявявате Краят на постите. Хубаво е да има снимки от всички гледни точки на трапезата.

Share