Pornhub: Увеличен трафик от огнището

Pornhub публикува най-новите си статистически данни, които показват голямо увеличение на броя посещения на този онлайн видео сайт за възрастни от избухването на коронавирусната епидемия. Според Pornhub, 17 март (вторник) трафикът по света се е увеличил с 11,6 процента. в сравнение със стандартното движение на същия ден от седмицата месец по-рано

Италия беше първата европейска държава, която затвори границите си и въведе национална карантина. Графиката по-долу показва как трафикът на Pornhub в Италия се е променил през последните няколко седмици (0% в диаграмата означава, че трафикът не се е променил в сравнение с типичния трафик в първите дни на февруари). Драстично увеличение с 57 процента на 12 март, след като Pornhub предложи безплатна услуга Premium в цялата страна.  

Същата оферта на безплатен Pornhuba Premium е налична от 16 март в Испания и Франция . Графиките по-долу ясно показват колко е нараснал интересът към порнографията по време на пандемията на коронавирус. Движението от Франция се увеличи с 38,2 процента на 17 март и от Испания с 61,3 процента – милиони хора са се абонирали за безплатната услуга Pornhub Premium.

 

Pornhub публикува подобни класации за много други региони , но България не е сред тях. Вече е известно, че с разпространението на коронавируса глобалното движение за Порхуба определено се е увеличило, но интересно е, че графикът, в който хората решиха да посетят Порнуба, се промени. Трафикът ясно се увеличава през нощта и следобед. Човек може само да подозира, че това се дължи на това да останете вкъщи и да работите дистанционно, което означава, че хората по-късно ще заспят, а също така си позволяват да прекарат по-губят работен ден. Най-голямото увеличение с 31,5 процента се случи в ранната сутрин наоколо 3:00 през нощта, докато в 13:00 е 26,4% по-големи от обикновено.  

Търсенията, съдържащи изразите „коронавирус“ и „коронавирус“, се появиха за първи път на 25 януари и техният брой се увеличи. През последните 30 дни Pornhub е видял над 9,1 милиона търсения, съдържащи думите „corona“ или „covid“. Броят на търсенията достигна най-високото ниво на 5 март – 1,5 милиона.  

Инфо от ТУК може да видите и повече информация и графики

Share