Топ 10 на най-уважаваните професии в България

Безработен

Безработен е най-масовата професия в България. Безработният работи това, че не работи. Обича да пие и да пцуе средно по половин денонощие. Останалото време от денонощието го ползва за лични нужди. Има оправдание за безработния си статут, което звучи приблизително така: „За кво ще им работим.“ Най-лошото е, че в това съждение има истина. Ако не я схващате ще я схванете на първата заплата.

К@рва

Една еманципирана професия. К@рвата пие кафе и пуши. Пие кафе и пуши средно по осем часа на ден. Също така се подлага на процедури. Да не забравяме, че постоянно се самоусъвършенства като си прави селфита в кенефа на кварталната дискотека. Надява се един ден да срещне спонсора с главно „Съ“. 

Елитна к@рва

Вече е срещнала спонсора с главно или малко „Съ“. Тя е заета да е сърдита и да търси любовта.  Не отговаря на въпроси. Има мигли с вплетени косми от норка и гледа през тях. Обича да лежи и си бичи селфита в сатенени чаршафи, като внимава да не се вижда този който е по шкембе и я снима.

Инфлуенсър

Същото като безработен, но безработен с компютър и интернет. Безработен с трибуна. Заразява други безработни с поведението си. Има и трети безработни, които дори биха дали пари за това. Но какво да се прави. Това са новите правила в този идиотски свят.

Футболист

На къде сме без футбилисти? Като нямаме футбол поне футболисти са ни останали. Нашия, БГ футболист няма нищо общо със световния си еквивалент. БГ футболистът е съсредоточен в това да е извън форма да си проваля кариерата. Най-тежката контузия, на която е способен е да си избие зъб при падане по стълбите на фолк клуб или да получи разтежение на китката от хвърляне на салфетки.

Измамник

Измамникът дори е в състояние да те измами, че да си измамник е професия. Объркващо нали? Как да не го уважаваш?

Share